Onderneming

GEGGUS Benelux is de exclusieve agent voor GEGGUS GmbH, één van Europa’s toonaangevende leveranciers van hoogwaardige, handgemaakte entreemat systemen.
Als oplossingsgerichte organisatie werken wij nauw samen om ervoor te zorgen dat elke klant een entreemat systeem ontvangt dat voldoet aan de individuele projecteisen. Opdrachten worden snel verwerkt met een standaard levertijd van 8 werkdagen waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. Sinds de oprichting 70 jaar geleden is GEGGUS uitgegroeid tot één van Europa’s grootste leveranciers van entreemat systemen, met een uitstekend assortiment van hoogwaardige handgemaakte entreematten. Met de perfecte combinatie van design en prestaties biedt iedere Geggus entreemat een elegante uitstralingen, robuuste levensduur en grote efficiëncy. Onze entreemat systemen houden de toegangsruimten schoon, veilig en aantrekkelijk – wat leidt tot verminderde schoonmaak- en onderhoudskosten.
GEGGUS Benelux is een onderneming met een bewezen track record van succesvolle projectleveringen. Door samen te werken met klanten, architecten en o.a. aannemers, streven wij ernaar om de beste oplossing voor elk project te bieden – ongeacht de omvang, de reikwijdte en de complexiteit ervan. Projecten die variëren van o.a. scholen, winkelcentra, winkelketens en bedrijfsentree’s werden in Nederland succesvol gerealiseerd.
Wij zijn trots op de kwaliteit en de waarde van onze producten en diensten.

Duurzaam

GEGGUS streeft naar het minimaliseren van haar CO2 Footprint, terwijl wij u volgens de hoogste normen van prestatie en kwaliteit blijven leveren. Als zodanig streven we naar toepassing van milieuvriendelijke producten, beoordelen wij onze leveranciers en ontwikkelen wij duurzame oplossingen die voldoen aan de wensen van onze klanten.
Ons innovatieve productontwikkelingsprogramma heeft een duidelijke focus op de invoering van duurzame oplossingen, die al geleid hebben tot de Green Motion- en Econyl- systemen, beide voorzien van gerecyclede materialen.